اما از لحاظ نحوه اعمال نیروی محرکه به کابین متفاوت بوده و به چهار دسته آسانسورهای کششی، هیدرولیک، وینچی و مغناطیسی تقسیم میشوند. نیروی محرکه موتور آسانسورها سابقاً از موتورهای جریان مستقیم و توسط برق برق جریان مستقیم بود که برای این گونه موتورها از راه اندازهای گوناگونی همانند وارد – لئونارد استفاده میشد. با از دور خارج شدن موتورهای جریان مستقیم (DC) و معرفی موتورهای القایی سه فاز سالهاست که از موتورهای الکتریکی سه فاز القایی یا آسنکرون و اخیراً از موتورهای مغناطیس دائم (PM) و یا سنکرون استفاده میشود. در این موتورها از مکانیسم لنت ترمز استفاده میشود که با استفاده از نیروی اصطکاک مانع از حرکت ناخواسته موتور در حالت توقف میشود.
در جزوه ای که پیش رو دارید تا مباحث طراحی آسانسورها و پله برقی آشنا خواهید شد:
فرمت فایل: pdf
تعداد صفحات: 41
همواره به یاد داشته باشید مجموعه مهندسین وب سایت کاربلدها در هر زمان در کنار شما هستند. اگر سوال یا مشکلی داشتید برای ما پیغام بفرستید تا با شما تماس بگیریم.
چنانچه نیاز به آموزش و یا انجام محاسبات یا اجرای پروژه داشته باشید می توانید از خدمات مجموعه ما با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت برخوردار شوید.
ما از صمیم قلب معتقدیم که “به عمل کار برآید به سخنرانی نیست!” ما را در عمل محک بزنید.
به امید دیدار.
www.karbaladha.com
در جزوه ای که پیش رو دارید اصول مانور در پست های فشار قوی برق مبتنی بر قواعد دیسپاچینگ بررسی […]
در فایل آموزشی طراحی سیستم زمین دکل برق یا همان برج های خط انتقال برق، هر آنچه در این مقوله […]
تابلوهای کنترل موتور که عموماً با نام Motor Control Center یا همان MCC شناخته می شوند، تابلوهای فعال سازی و […]
در حالت کلی به سیستمی مجتمع متشکل از تجهیزات دریافت، تقویت، تقسیم و انتقال سیگنالهای تلویزیونی آنتن مرکزی گفته میشود […]
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.