در تمام تأسیسات الکتریکی، به خصوص تأسیسات فشار قوی، زمین کردن یکی از مهمترین و اساسی ترین اقدامی است که برای رفاه و سلامتی و اصولا ً ادامه زندگی اشخاصی که به نحوی با این تجهیزات در تماس هستند و حتی در خارج از پست در رفت و آمد می باشند باید با دقت هر چه تمام تر و با توجه به قواعد و قوانینی که بدین منظور تحریر شده اند انجام گیرد. در تأسیسات برق دو نوع زمین کردن وجود دارد که یکی را زمین کردن حفاظتی و دیگری را زمین کردن الکتریکی می نامیم.
زمین از موادی تشکیل شده که غالبًا هادی الکتریسیته هستند به خصوص در حالتی که مرطوب باشند، بنابراین اگر شخصی که روی زمین قرار دارد با جسمی که نسبت به زمین دارای پتانسیل است تماس حاصل نماید به علت برقرار شدن جریان دچار برق گرفتگی می شود. در این جزوه سعی شده انواع روشهای زمین کردن و محاسبات آنها به طور مختصر ارائه گردد.
این جزوه مشتمل بر ۵ فصل می باشد که عبارتند از:
- فصل اول: زمین حفاظتی و الکتریکی
- فصل دوم: انواع میله های زمین
- فصل سوم: روشهای اندازه گیری پارامترهای زمین
- فصل چهارم: اتصال زمین استاتیک
- فصل پنجم: حفاظت تأسیسات در مقابل صاعقه
نوع فایل: pdf
تعداد صفحات: ۸۵ صفحه
دانلود جزوه آموزشی محاسبات سیستم زمین و صاعقه گیر
همواره به یاد داشته باشید مجموعه مهندسین وب سایت کاربلدها در هر زمان در کنار شما هستند. اگر سوال یا مشکلی داشتید برای ما پیغام بفرستید تا با شما تماس بگیریم.
چنانچه نیاز به آموزش و یا انجام محاسبات یا اجرای پروژه داشته باشید می توانید از خدمات مجموعه ما با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت برخوردار شوید.
ما از صمیم قلب معتقدیم که “به عمل کار برآید به سخنرانی نیست!” ما را در عمل محک بزنید.
به امید دیدار.
www.karbaladha.com
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.