در تمام تأسيسات الكتريكي، به خصوص تأسيسات فشار قوي، زمين كردن يكي از مهمترين و اساسي ترين اقدامي است كه براي رفاه و سلامتي و اصولا ً ادامه زندگي اشخاصي كه به نحوي با اين تجهيزات در تماس هستند و حتي در خارج از پست در رفت و آمد مي باشند بايد با دقت هر چه تمام تر و با توجه به قواعد و قوانيني كه بدين منظور تحرير شده اند انجام گيرد. در تأسيسات برق دو نوع زمين كردن وجود دارد كه يكي را زمين كردن حفاظتي و ديگري را زمين كردن الكتريكي مي ناميم.
زمين از موادي تشكيل شده كه غالبًا هادي الكتريسيته هستند به خصوص در حالتي كه مرطوب باشند، بنابراين اگر شخصي كه روي زمين قرار دارد با جسمي كه نسبت به زمين داراي پتانسيل است تماس حاصل نمايد به علت برقرار شدن جريان دچار برق گرفتگي مي شود. در اين جزوه سعي شده انواع روشهاي زمين كردن و محاسبات آنها به طور مختصر ارائه گردد.
این جزوه مشتمل بر 5 فصل می باشد که عبارتند از:
- فصل اول: زمين حفاظتي و الكتريكي
- فصل دوم: انواع ميله هاي زمين
- فصل سوم: روشهاي اندازه گيري پارامترهاي زمين
- فصل چهارم: اتصال زمين استاتيك
- فصل پنجم: حفاظت تأسيسات در مقابل صاعقه
نوع فایل: pdf
تعداد صفحات: 85 صفحه
دانلود جزوه آموزشی محاسبات سیستم زمین و صاعقه گیر
همواره به یاد داشته باشید مجموعه مهندسین وب سایت کاربلدها در هر زمان در کنار شما هستند. اگر سوال یا مشکلی داشتید برای ما پیغام بفرستید تا با شما تماس بگیریم.
چنانچه نیاز به آموزش و یا انجام محاسبات یا اجرای پروژه داشته باشید می توانید از خدمات مجموعه ما با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت برخوردار شوید.
ما از صمیم قلب معتقدیم که “به عمل کار برآید به سخنرانی نیست!” ما را در عمل محک بزنید.
به امید دیدار.
www.karbaladha.com
دیدگاهتان را بنویسید